RÓLUNK

Számunkra az Ön és családja egészségénél nincs fontosabb!

agsdi-doctor

Kiváló szakemberek

Különös gonddal választottuk ki orvosainkat, akik nem csak szakmai felkészültség terén bizonyítottak már, hanem kellő empátiával is rendelkeznek.

 

agsdi-monitor

Modern technológia

Minőséget tekintve nem ismerünk kompromisszumot. Modern felsőkategóriás magas képfelbontású ultrahang géppel és korszerű laboratóriumi eszközökkel rendelkezünk.

agsdi-ribbon

Minőségi szolgáltatások

A magas színvonalú technológia mellet igyekszünk olyan feltételeket biztosítani, melyek segítségével szinte otthon érezheti magát nálunk.

Filozófiánk

Ha mindenáron ars poétikát kellene választanunk, talán valami olyasmi lenne mint amit évtizedekkel ezelőtt, a híres szívsebész, Christiaan Barnard mondott, miszerint „az orvostudomány igazi célja nem az élet mindenáron való meghosszabbítása, hanem az élet minőségének a javítása”. Mindehhez pedig kulcs a megelőzés, a betegségek, rendellenességek időben való diagnosztizálása és kezelése. Ebben tudunk segítséget nyújtani Önnek a tanácsadástól kezdve a szűrővizsgálatok elvégzéséig. Keressen bátran bennünket, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Modern technológia elérhető áron

Kiváló szakembereink mellett a technikai környezet minősége, magas színvonala az, amire a legbüszkébbek vagyunk, hiszen ez a pontos diagnózis előfeltétele. Modern felsőkategóriás magas képfelbontású ultrahang géppel és korszerű laboratóriumi eszközökkel várjuk pácienseinket. A vizsgálatok eredménye digitálisan készül el, amelyet gondosan archiválunk, és kérés szerint CD-n vagy e-mailben el is tudunk küldeni.

Szívügyünk az egészség, és a tudatos életmódra nevelés

A rendszeres szűrővizsgálat elvégzése, a pontos diagnózis felállítása csupán az egyik fontos pillére a megelőzésnek; a másik az életmód. A megfelelő táplálkozás, a mozgás, a stressz kezelése és enyhítése, megfelelő mentális állapotunk is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük. Mindehhez azonban ismeretre, megfelelő információra van szükség. Persze az információmennyiséggel nem lenne baj, a hiteles forrás kérdése viszont már hagy némi kivetnivalót maga után. E téren is igyekszünk rendszeresen hiteles, szakmai igényességű információkkal szolgálni blogbejegyzéseinkkel.

Telefon

06 (70) 388 08 66

Cím

Budapest
Uszoda u. 1.
1173

Email

ujlakmedical@ujlakmedical.hu

Nyitva tartás

Hétfő 8:00-16:00  foglalás 8:00-20:00
Kedd 8:00-16:00 foglalás 8:00-20:00
Szerda 8:00-18:00 fog. 8:00-20:00
Csütörtök 8:00-16:00 fog. 8:00-20:00
Péntek 8:00-16:00 fog. 8:00-20:00

Szombat: ideiglenesen zárva
Vasárnap: Zárva